ANDERE DIENSTEN

// FUSIES & ACQUISITIES

Jonnaert & Partners is een advieskantoor voor Financiële Instellingen die de ambitie hebben om te groeien in België via de acquisitie van een bestaande structuur. Wij hebben een uitstekende kennis van de financiële players in België.  Met de grootste discretie, zullen wij, voor uw Raad van Bestuur, opportuniteiten onderzoeken in België om uw structuur te versterken via  de acquisitie van een andere bank of via de fusie met een andere financiële instelling. Jonnaert & Partners  zal contacten op het hoogste niveau introduceren tussen de Bestuurders van beide partijen. Wij hebben een grote  ervaring in transaction management en hebben de ondersteuning van belangrijke audit- en advocatenkantoren. En wees zeker dat wij de beslissingnemers kennen in elke financiële instelling.

 

// CARREER TRANSITION

Jonnaert & Partners is een adviesbureau actief in coaching van senior bankers. Wij kunnen een proces inschakelen waarbij de individuen en de organisaties worden geholpen om hun prestatievermogen te vergroten alsook betere resultaten te bereiken. Onze coach zal de deelnemer helpen persoonlijke oplossingen te vinden, nieuwe opportuniteiten te zoeken en acties te ondernemen via een dialoog  gesteund op de ontdekking en de feedback.

Wij hebben ook een grote ervaring in het organiseren van assessment centers. Ons doel is financiële instellingen te helpen om de juiste beslissing te nemen in het kader van aanwervingen, promoties, career orientaties, fusies, herstructurering, enz.

 

// OUTPLACEMENT

Jonnaert & Partners is een outplacementbureau gespecialiseerd voor de bancaire sector.  Onze programma’s zijn opgesteld geweest speciaal voor kaderleden en bedienden van deze sector.  Met een op tailor made approach, helpen wij bankiers een nieuwe interessante carrière te vinden.   Op basis van onze waarden en een grondige kennis van de financiële sector, zijn wij in staat outplacement programma’s  op te stellen die aan de sector beantwoorden. En onze methododiek is aangepast aan de behoeften van iedere deelnemer.

 

// LOONSTUDIES

Wij zijn gekend om loonstudies op maat uit te voeren.  Indien een financiële instelling voor bepaalde functies haar loonvorken met deze van haar concurrenten wil vergelijken dan zal Jonnaert & Partners de markt bestuderen met de beste tools en het grootste aantal observaties. Bij ons zult u een juiste vergelijking kunnen ontvangen van alle elementen van het salarispakket tussen uw business / corporate / private banker en deze van uw concurrenten in België.