OVER ONS

Jonnaert & Partners Banking Recruitment (JP Bank) is de rekruterings- en selectiefirma voor de bancaire en verzekerings sector. Bij JP Bank, geloven wij in de efficiëntie van onze specialisten en bieden enkel op maat gemaakte oplossingen aan. Wij werken via rechtstreekse benadering van kandidaten. JP Bank is gekend voor zijn searching met gedrevenheid en zijn verbintenis tot het nastreven van hoge kwaliteitseisen.

In een wereld waarin men speurt naar talent, verstuurt onze firma niet zomaar cv's door. Wij nemen de tijd om onze klanten te bezoeken, hun noden te begrijpen, een “Assignment Letter” op te stellen, het identificeren van mogelijke bedrijven waarin potentiële kandidaten kunnen gevonden worden, het opstellen van de lijst van kandidaten en een volledig dossier per voorgestelde kandidaat.

Jonnaert & Partners stelt alleen geschikte kandidaten voor aan zijn cliënteel. Wij volgen alle stappen van de aanwervingsprocedure en begeleiden beide partijen (kandidaat en klant) rondom de clausules van het contractvoorstel.